Stayhard - Vest
Varukorg

Västen - En ny bästa vän?


VÄSTEN SOM VÄRMANDE LAGER När kylan kommer i form av kallare vindar och kyliga mornar är västen det perfekta plagget att bära under ett tyngre ytterplagg som t.ex. din ullrock! Ett schysst sätt att se både stilig och trendig ut samtidigt som den fyller en värmande funktion. När vädret inte är ruggigt nog att slänga på parkan eller dunjackan, men du enkelt vill kunna bära ’bara’ skjorta t.ex. under din ullrock utan att frysa, så slänger du på västen som ett mellanlager. Perfekt funktionsplagg och en riktigt snygg outfit!

Exempel på detta kan ses här nedan.

VÄSTEN SOM YTTERPLAGG Det givna och mest traditionella sättet att bära västen är när den används som ytterplagg. Alltså över en tröja eller skjorta etc. Det finns många olika typer av västar i form av tunnare lättviktsdun eller tjockare och mer fylliga dunvästar som används beroende på väder. Välj här ett alternativ som passar just din stil och som kan användas till många olika plagg. Som sagt det perfekta plagget när du vill ha på dig ett ’smidigt ytterplagg’ som gör att du inte fryser tidiga mornar eller sena kvällar men samtidigt inte vill riskera att bli för varm när höstsolen tittar fram under lunchen.

Som i exemplet här nedan.

VÄSTEN SOM ACCESSOAR såväl inomhus som utomhus. Detta kan kännas som ”för mycket” men ser jäkligt coolt ut när man matchar det med rätt plagg. Använd en lättare väst över eller under din jeansjacka eller flanellskjorta t.ex. för att få en lite råare look. Den klassiska workwear looken är tidlös och funkar alltid med en väst till – såväl inne som ute. Den lite cleanare varianten på ’väst som accessoar look’ får du till med en polo under eller eventuellt endast skjorta och, om du är bekväm i det, någon form av scarf samt mössa.

Exempel på detta kan ses här nedan.

See All VESTS