Stayhard - Summer Short Sleeved shirts
Varukorg
INSPIRATION

Här är sommarens 6 snyggaste kortärmade skjortor

Få plagg är så mångsidiga under sommaren som den kortärmade skjortan. Den funkar lika bra till ett par badshorts på stranden som på den välklädda sommarfesten. Och väljer du en i viskos så är det som att du knappt har något på dig. Den lätta, svala känslan är underbar när temperaturen stiger. Här listar vi 6 av våra absoluta favoriter just nu.1. Sval, svalare, svalast från Just Junkies – 699 SEK

Herregud, den här skjortan känns knappt när man har den på sig. En dröm. Vi är också svaga för paisleymönstret som andas sommarfräsch.

HANDLA HÄR


2. Mjukt och luftigt från Nikben – 1299 SEK

Retro vibe i modellen och blå som havet, helt klart en av våra favoritskjortor denna sommar. Matchas med fördel till ett par ljusa byxor eller shorts.HANDLA HÄR


3. Snyggt och användbart från Studio Total för bara – 399 SEK

En vit kortärmad oxfordskjorta kan användas till i princip allt och blir bara snyggare ju längre sommaren går i takt med att solbrännan infinner sig.

HANDLA HÄR


4. Drömmen om Miami från HUF - 899 SEK

Här sitter precis allt, färgerna, printsen och passformen. Den här skjortan är som gjord för heta sena sommarkvällar i kombination med färgglada drinkar.

HANDLA HÄR


5. Khakifärgad city shirt från Dr Denim – 499 SEK

Avslappnad passform och dova toner gör att du kommer passa in i alla sällskap i sommar. 100% bomull.

HANDLA HÄR


6. Magiska prints från Gabba – 899 SEK

Svart botten kombineras med bronsfärgade prints. Att skjortan är i viskos gör inte saken sämre, luftig är bara förnamnet.

Handla här
se ALLA kortärmade Skjortor