Stayhard - Philipp Plein
Varukorg

Philipp Plein


Lyxigt och uppmärksammat, så skulle det provocerande tyska ”it ”varumärket kunna beskrivas. Gissningsvis är det blandningen av glamour och provokation som gjort att listan på kända män som klär sig i Philipp Plein kan göras lång.


Klä dig som Lionel Messi och Mohamed Sala - Mängder av kändisar syns regelbundet bära Philipp Plein, både privat och på offentliga evenemang. Några av världens absolut största namn som Floyd Mayweather, Lewis Hamilton, Young Thug, och Nas är några exempel. Och bland fotbollspelare har det verkligen blivit en grej. Messi, Sala, Balotelli, Pogba och Cristiano Ronaldo syns flitigt i extravaganta skinnjackor och glittriga T-shirts med avsändare Plein.

De senaste åren har listan på spektakulära collabs som Philipp Plein gjort blivit längre och längre och framförallt inom sportvärden. Den italienska fotbollsclubben AS Roma, Formel 1 föraren Nico Hulkenberg och boxaren Floyd Mayweather har alla gjort capsule-kollektioner med det karaktäristiska Swarowskidödskallarna och skinnjackor som absolut gör att du syns när du går på gatorna, Street style premium kallar vi det.

Se allt från Philipp Plein