VÅRENS TOP 5 SKJORTOR

Våren är här och det börjar bli dags att byta ut ulltröjan mot ett mer luftigt alternativ. Med en skjorta i garderoben är det alltid enkelt att få ihop en avslappnad look utan krångel. Vi har valt fem trendiga skjortor som kommer hålla dig sval hela våren och långt inpå sommaren.

No 1 - Terry Camp, STUDIO TOTAL

Bekvämlighet är populärare än någonsin och därför är Terry Camp skjortan ett måste i vår. Med sin otroligt mjuka frottékvalitet och stilrena look blir den en lyxig tillgång till garderoben.

Terry Camp

HANDLA HÄR
 • Studio Total - Skjorta Terry Camp Shirt

  Studio Total Skjorta Terry Camp Shirt

  299 SEK 399 SEK −25%

  + 1 färg

 • Studio Total - Skjorta Terry Camp Shirt

  Studio Total Skjorta Terry Camp Shirt

  299 SEK 399 SEK −25%

  + 1 färg

No 2 - Icon Tencel, STUDIO TOTAL

NO2_mobile_1

Som tvåa på listan är Icon Tencel det självklara valet. Den mjuka långärmade skjortan fungerar ensam och under andra plagg för en avslappnad men slipad look.

No 3 - Kortärmad Skjorta, LEVI

NO3_New_Version_MOBILE

Till dig som verkligen vill lämna ett intryck har vi den kortärmade skjortan från LEVI. Med sitt unika mönster och dova färg blir den en twist av den klassiska Hawaii-skjortan och ger en känsla av ledighet och klass.

No 4 - Boxy Skjorta, William Baxter

NO4_mobile_1

Den svala linneskjortan från William Baxter har en avslappnad passform med vita knappar som ger en ren och fräsch känsla. Den finns i flera färger och går enkelt att kombinera med andra plagg, såsom jacka eller kavaj, men fungerar utmärkt som den är!

No 5 - Camp Stripe SS, STUDIO TOTAL

NO5_mobile_1

Vintage är inne och bowlingkragen trendar, därför avrundar vi listan med Studio Totals Camp SS som går hem alla gånger. Blandningen av viskos och bomull gör den till ett luftigt alternativ under soltimmarna, men passar även perfekt till utekvällen när man vill nå en stilig men avslappnad look.