header_stayhard_om_mobil

Om Stayhard

Stayhard.se har varit marknadsledande i att förse Skandinaviska kunder med relevant ”här&nu”-mode på ett smidigt och enkelt sätt enda sedan starten 2005.

Vi på Stayhard brinner mode och livsstil. Vårt viktigaste uppdrag är att se till att du ska hitta kläder som du gillar och som matchar din livsstil. Stayhard har ett exklusivt utbud av helt egendesignade produkter som följer säsongens alla trender i schyssta prislägen.

Dessutom erbjuder vi stolt, några av marknadens mest populära och eftertraktade varumärken som Till Polo Ralph Lauren, Peak Performance, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Lyle & Scott, Red Wing Shoes och Bally tillsammans med över 250 andra sköna varumärken.

Vi har ett brett utbud som består av kläder, accessoarer, skor, face&body-produkter, träningskläder och inredning från både välkända varumärken och dessutom en rad av nya schyssta märken.

Kundnöjdhet är otroligt viktig för oss. För att alla våra kunder ska känna sig trygga är vi så klart medlemmar i Svensk Distanshandel och Trygg E-handel. Vår Kundservice hjälper dig via telefon eller mail med både frågor och tips.


Vi vill att du ska uppleva en smidighet…

När du handlar mode online som du inte tidigare upplevt, och det ska gå snabbt, vi skickar dina grejer samma dag om du handlar innan kl 13. Det ska vara enkelt och roligt att få sin outfit från Stayhard så att du kan lägga din tid på annat roligt i livet.


Vi lever för nöjda kunder

När du handlar hos oss vet du att ordern hanteras med silkeshandskar, plockas med ätpinnar och levereras på ett silverfat. Ok, lite överdrivet, men vi gör det i alla fall med mycket kärlek.. Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss.

logo_stayhard